Transzpozon

Cégünket azzal a céllal hoztuk létre 2012 nyarán, hogy megrendelőinknek magas minőségben határidőre szállítsunk szoftvertermékeket, alkalmazásokat és egyéb megvalósításokat. Ezért korábbi években megszerzett tapasztalatainkat összegeztük és kialakítottuk a megfelelő körülményeket ahhoz, hogy eleget tudjunk tenni céljainknak. Ezen célok között egyértelműen kiemelt szerepet kap a Sitecore alapú megvalósítások tervezése és kivitelezése. Microsoft technológiák irányában hasonlóan elhivatottak vagyunk, kompetenciánk ebben a szegmensben is széles területet lefed. Portfoliónkat a kezdetek óta bővítettük a mobil alkalmazásfejlesztés irányában is, számos alkalmazást készítettünk Xamarin platformon.


Legfontosabb technológiák:

Xamarin (www.xamarin.com) – a Xamarin multiplatform megoldások mellett iOS/ObjectiveC alkalmazások fejlesztésében tudunk hatékonyan igényeket kielégíteni. Reszponzív, mobile first weboldalak fejlesztésében is nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Azure (azure.microsoft.com) – már 2012-ben felköltöztünk a felhőbe, azóta is hisszük, hogy ez a jövő az alkalmazásépítésben és – kiszolgálásban

Sitecore (www.sitecore.net) – gyönyörű CMS megoldás, csodálatos platform tartalom-intenzív alkalmazások megvalósításához. Számos Sitecore alapú alkalmazás fejlesztésén vagyunk túl, nagyon hatékonyan tudtuk megvalósítani az igényeket. Szeretjük a Sitecore-t!

Microsoft – folyamatosan követjük a Microsoft alkalmazás és webalkalmazás fejlesztési platformjait, nagy tapasztalattal rendelkezünk az ASP.NET és MVC alapú megoldások tekintetében. Adatbázis kompetenciánk MSSQL aktuális verzióinak ismeretét jelenti.

Technológiák részletesen itt: >>>

Tanúsítványaink itt: >>>

Fontos számunkra, hogy elégedett legyen minden projektben érintett fél, ezért a folyamatos kommunikáció és visszajelzések rendszerében hiszünk. Kezdje el Ön is ezt a kommunikációt és legyünk együtt a siker részesei!

 

Kiss Mónika és Dr. Horváth Péter
e-mail: transzpozon@transzpozon.hu
mobil: +36205343118