vsz.app

Vasutasok Szakszervezete mobil alkalmazás

Úgy tűnik időnként, hogy egyedül vagy, nincsenek eszközeid arra, hogy befolyásold az életedet meghatározó eseményeket. De ez csak a látszat, valójában körbe vagy véve jóakaratú emberekkel, akik csak arra várnak, hogy közös célokat mutassanak neked. A VSZ tagjai erős munkahelyi közösségeket alkotnak. Jó közösségben Te is erősebb leszel. A problémáidat nem egyedül, hanem társaid segítségével tudod megoldani. Ehhez nem kell mást tenned, mint csatlakozni a Vasutasok Szakszervezetéhez.
Bízunk benne, hogy ez az alkalmazás is elősegíti, hogy jobban megismerd a Vasutasok Szakszervezetét, lásd a munkánkat és eredményeinket. S ha eddig még nem voltál tagunk, reméljük az alkalmazás is segít meggyőzni a szakszervezeti tagság előnyeiről és szükségességéről. Találkozzunk egy lépéssel beljebb a Vasutasok Szakszervezetében!

Töltsd le a vsz.app alkalmazást!

Adatvédelmi irányelvek

A vsz.app NEM gyűjti felhasználók személyes adatait az alkalmazásban, beleértve a vsz.app alkalmazásban hívott vagy használt API-kat és SDK-kat is.

A vsz.app semmilyen körülmények között nem gyűjt érzékeny információkat a felhasználóiról.

Privacy Policy

The vsz.app disclose the collection of any personal information from users in vsz.app, including through APIs and SDKs called or used in vsz.app.

Under NO circumstance will vsz.app collect sensitive information from users.